Agility tábor s J.Grygarovou (CZ)

18.08.2013 10:22

 

Tak ako minulý rok aj tento rok zorganizovala počas letných prázdnin naša známa z ČR /Majka/ agilitné sústredenie vo Veľkom Slavkove. Tentoraz sústredenie bolo dlhšie a to o pár dní (11-17.8.20113) pod vedením  trénerky  Jany Grygarovej (CZ).

Veľmi sme sa tešili na tento týžden strávený s priateľmi: Stankou a Adriánom (Ajrin a Raisin), Katkou (Teddym a Chillim), Lenkou (Muškou a Smajlom), Mirkou a Milanom (Majkou a Sárou), Lenkou (Rubym a Maxíkom), AnnouMáriou (Kissy) a Majkou ( Pettym, Dumbom, Arsy a Willow).

Prvý deň prebiehal tak, že sme sa zadeľovali do skupín A-D podľa toho čo ovláda psovod so psíkom na parkúre. Sebi si až tak neveril, pretože od posledného tábora s Chic nemal možnosť kde trénovať.  ...preto Chica so Sebim boli zadelení do skupiny D - úplný začatočník. Avšak za jedeň deň tréningov sa obaja rozbehali a Sebi bol na základe toho presunutý do skupiny C! :))) V strede týždňa bolo voľno, ktoré sme mohli všetci využiť na zabehnutie si parkúru pre dannú kategóriu: šteniatka/začiatočník/A1-A3. Chic zabehla parkúr v kategórii začiatočník a celkom to zvládla.) Po odbehaní parkúru sme spolu s Katkou a Lenkou  psychicky zregenerovali psov a to nenáročnou prechádzkou do Vysokých Tatier. Bolo vidieť na psíkoch, že si zmenu prostredia maximálne užívajú.) Zvyšné dni agilitného týždňa sme strávili na tréningoch...

...počas tohto sústredenia sa Chikolina naučila aj novú prekážku - kruh a zoznámila sa s prekážkou - hojdačka.

 

P.S: Veľmi radi sme sa stretli s našimi kamarátmi z Košíc aj Bratislavy - chvíľe s nimi boli nezabudnuteľné! Chiky sa nám rozbehala a Sebi nabral sebavedomie:)

 

foto:

viac: pibuska.rajce.idnes.cz/Velky_Slavkov_2013#

 

video:

Chica so strykom Chillim:     www.youtube.com/watch?v=Z8DZIvji1SU

...papilloni v tuneli:    www.youtube.com/watch?v=JWclBsY9gmM

...zostrihane video z celého tábora:    www.youtube.com/watch?v=zuAecomdrxw&hl=sk&guid=&gl=SK&client=mv-google