Opäť bohatý víkend na zážitky !

24.06.2013 22:11

Chic Lady má za sebou bohatý víkend na zážitky :) ...kedy splnila poslednú podmienku chovnosti na klubovej výstave  a zároveň si zabehla na agility pretekoch prvýkrát v kategórii začiatočníci!

 

...v sobotu sme sa celá rodina (mama, babka, Sebastián, ja aj Kami) vybrali s Chic na podtatranskú (klubovú) výstavu KCHČaP do Dolného Smokovca. Keďže pôvodne mala Chicu doprevádzať len mama, tak bola prihlásená  na bonitáciu a nie samotnú výstavu.

Chikitka celú bonitáciu pod vedením posudzovateľa V.Javorčíka (SK) zvládla na jednotku: prešla sa vo výstavnom kruhu,  skontrolovali jej zuby a bola zvážená (váha 3,94kg). Na základe posúdenia pána posudzovateľa vrámci bonitácie a tiež úspešného absolvovania špeciálnej klubovej výstavy v Lužiankach organizovanej KCHČaP so známkou V2 sa Chic Lady Nueva Sorpresa stala dňom 22.6.2013 chovnou sučkou :)

 

Nasledujúci deň, v nedeľu Chic spolu s Kami a Lilly (členovia našej svorky) sa zúčastnili 1-dňových neoficiálnych pretekov - Tréningové preteky na Aničke, ktoré organizoval  Kynologický klub Anička Košice. Keďže jej psovod Sebastián sa po dlhšej prestávke v trénovaní  necítil na to, aby odbehal dva parkúriky s Chicy.... Podujala sa  na to moja sestra Ivana :)  Chikitka bežala v kategórii začiatočníci avšak bez možnosti vyhodnotenia v duchu "Agility je fun/zábava" (skočky boli na zemi položené). Na parkúre sa perfektne koncentrovala len na psovoda, ktorý bežal s hračkou pre samotnú motiváciu.

Možem skonštatovať, že celkom pekne to opička odbehla! ...tunelíkmi trielila ako o život, latkový tunel zvládla tiež hravo a dokonca omylom a na prvýkrát skočila skok daľeký :)

 

 

P.S.1: ...šteniatka neplánujeme!  Chic je ešte len puberťáčka a bohvie, či existuje taký ženích pre ňu šitý na mieru.

P.S.2: Chicy spolu so Sebastiánom čaká najbližšie 5 dňový letný agility tábor pod vedením češkej reprezentantky N.Schovancovej

 

foto: